MRC Aardenburg live met R-EPD van VIR e-Care Solutions

Met een druk op de rode knop werd de livegang van het R-EPD binnen het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg vanmorgen officieel. Plaatsvervangend commandant Luitenant-kolonel Hans van de Ven en tevens voorzitter stuurgroep R-EPD had de eer dit samen met de projectleider Nicole Jonker te doen.

Vanaf maandag 4 december 2017 werken de artsen en behandelaars bij het Militair Revalidatiecentrum niet meer met papieren dossiers om de gegevens van revalidanten in op te slaan, maar met digitale dossiers. Het is een grote sprong voorwaarts op kwaliteit en zorgcommunicatie.

Het R-EPD van VIR e-Care Solutions biedt een adequate ondersteuning om dossiervoering en gegevensuitwisseling efficiënt en effectief te laten verlopen, ook is hiermee de privacy van de revalidanten gegevens nog beter gewaarborgd. Een andere belangrijke reden is bovendien dat het elektronisch dossier 24/7 beschikbaar is voor dienstdoende professionals om in te zien en bij te werken, op verschillende werkplekken op het terrein van het MRC. Daardoor kan er efficiënter samengewerkt worden dan met een papieren dossier en is de afstemming tussen de behandelaars een stuk eenvoudiger.Terug naar overzicht