Vacature PLANNER/ logistiek medewerker detacheringspool

Zowel bij kortdurende als meer structurele behoefte aan planningsondersteuning, wil VIR haar klanten ondersteunen met dit continuïteitsprobleem. VIR beschikt over een detacheringspool met diverse flexibele en enthousiaste logistieke professionals. Het zijn professionals met ervaring binnen de (revalidatie)zorg. Veelal ook ervaring hebben als behandelaar, planner of applicatiebeheerder.

Functie
Als planner zorg je voor een efficiënte planning en een tijdig rooster voor cliënten, middelen en behandelaren/artsen. De multidisciplinaire planning voer je binnen een planningsteam uit bij verschillende (revalidatie)zorgcentra. De centra maken gebruik van multidisciplinaire-zorg planningssoftware(VIR Ecaris, HIX, EPIC).

Als planner los je dagelijks planningspuzzels op door effectief de rooster te organiseren van cliënten, behandelaren en middelen. Verder los je knelpunten en/of klachten over de planning en de inzet op. Je controleert de planningsgegevens, legt contact met cliënten, behandelaren en artsen om de optimale planning op te stellen.  Je onderkent en rapporteert knelpunten. Analyseert het verschil tussen planning en de realisatie.

Functie-eisen

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis/ervaring met planning of logistieke processen, bij voorkeur bij revalidatiezorg;
  • Kennis van het VIR Ecaris / HIX Planningssysteem is een pré;
  • Zelfstandig, doortastend en initiatief om een tijdelijke functie vorm te kunnen geven;
  • Je stelt goed prioriteiten en je bent oplossingsgericht;
  • Creatief, stressbestendig en accuraat;
  • Rijbewijs B.

VIR e-Care Solutions
VIR e-Care Solutions levert een specialistisch Revalidatie EPD en een zorginformatiesysteem ten behoeve van registratie, planning en facturatie. Daarnaast ontwikkelen en leveren wij modules voor onder andere e-revalidatie en onderzoek.

VIR e-Care Solutions wil met haar software bijdragen aan de verdere verbetering van de revalidatiezorg in Nederland. We werken voor de Medisch Specialistische, Geriatrische en 1e lijn Revalidatiezorg.

Aanbod
Je maakt deel uit van een jonge en dynamische detacheringspool en kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Je hebt genoeg mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen. VIR biedt een marktconform salaris op basis van je ervaring met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Spreek de functie jou aan en wil jij ook de revalidatiezorg beter maken, neem dan contact op met Martijn Vriesde, Teamleider detachering VIR e-Care Solutions:  bel: 06-51851884 email: m.vriesde@vir.nl, of solliciteer direct via ons contactformulier.

Terug