Zorginnovatiemiddag: het primaire proces omarmt ICT

Woensdag 26 september 2018 organiseren wij voor de derde keer de zorginnovatiemiddag. Innovatie staat inmiddels op de agenda van alle zorginstellingen. Zorgmedewerkers omarmen steeds meer ICT-toepassingen die ingezet worden in het directe contact met cliënten. Ons thema dit jaar is hoe we dit medewerker-cliënt contact nog beter met ICT kunnen ondersteunen? Beleidsmakers, bestuurders en beslissers in de ouderen- gehandicapten- en revalidatiezorg kunnen deze middag laagdrempelig kennis maken met de ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van zorginnovatie-oplossingen.

Fabienne Eurlings, principal adviseur bij M&I/Partners: “Tijdens onze gebruikelijke leveranciersmarkt kunt u de zorginnovaties , -oplossingen en -mogelijkheden vrijblijvend ontdekken. Ook heeft u de gelegenheid om in gesprek te gaan met leveranciers, uw collega’s en peers van andere zorgorganisaties. Dit jaar verzorgen wij diverse workshops waarin mooie innovaties in het primaire proces aan u gepresenteerd worden. Als care-team willen wij écht bijdragen aan de transformatie van de zorg door de inzet van technologie en het daarbij optimaliseren van processen. Dit kan alleen in samenwerking met medewerkers en cliënten uit zorgorganisaties om zo de kwaliteit van de zorg verder te verbeteren.”

Toonaangevende leveranciers
Tijdens de informatiemarkt kunnen de bezoekers vrijblijvend een bezoek brengen aan de informatiestand van de volgende zorginnovatie-oplossingen van leveranciers: Adapcare, Ascom, Care Connections, Carepoint, Chipsoft, Consyst, Cormel IT, De Heer Software, Ecare, Focal Meditech, Gerimedica, Jouw Omgeving, Lable Care, Medicore, Nedap, PinkRoccade, Quli, Simac, Symax, TTS, Unit4 en VIR!

Aanmelden voor deze middag kan hier. Voor meer informatie neem contact op met Fabienne Eurlings, fabienne.eurlings@mxi.nl of bel 030 – 2 270 500.

Met vriendelijke groet,
Veerle namens M&I/PartnersTerug naar overzicht